среда, 27 августа 2008 г.

Нимфомания

Німфоманія (греч. nymphe - наречена + манія) - патологічний статевий потяг у жінок, що виявляється нестримним прагненням до статевого зближення з різними партнерами (у чоловіків аналогічне відхилення носить назву "сатириазис"). Причиною цього синдрому можуть бути нав'язливі стани або агресивні тенденції. Саме вони обумовлюють неконтрольовану поведінку, направлену на прагнення до сексуальних контактів з будь-якою людиною незалежно від його віку, зовнішності і навіть підлоги.

А запитаєте у чоловіка, про що він мріє. Після лазерного меча, як в "Зоряних війнах", нової хокейної ключки і собаки породи бультер'єр, кожен нормальний парубок хоче отримати на Новий рік німфоманку - свою, справжню, живу жінку, готову до сексу коли, як і скільки завгодно. Бажання, звичайно, похвальне, ось тільки не багато чоловічих особин представляють масштаби руйнуванні і неприємностей, які можуть бути нанесені бажаним сексподарком. Ми з готовністю розвіємо красивий міф, створений довкола цих нездорово заклопотаних пані, насправді заслуговуючих не більше ніж жалю, і відновимо порушену справедливість.


По-перше, це психічна хвороба.

Ті, кому здається, що жінка, що трахкає 20 разів на дню, сповна нормальна, повинні негайно віддатися в руки лікарок-фахівців. Будьте спокійні - це лікується. Якщо пані вступає у інтимні відносини, маючи на меті отримати за це як можна більша матеріальна винагорода, її правильніше називати комерсанткою, а не німфоманкою. Останні ж являють собою видовище скорботне і украй непривабливе. Їм потрібний секс, як хворому з нежиттю - носова хустка: полегшився - і забув. Хоч би на годині


Причинами захворювання, як правило, є порушення діяльності гіпоталамуса, лимбической системи в результаті перенесених нейроінфекцій (енцефаліт, менінгіт), травматичні або судинні ураження головного мозку, пухлини мозку, наркотична інтоксикація, гіперфункція кори надниркових і ін. - прошу відмітити, жодного відношення до сексу всі ці речі не мають.


По-друге, німфоманки - малолітні извращенки

Корисно знати, що німфоманія розвивається і досягає свого піку в підлітковому і юнацькому віці, коли жінка ще не сформувалася як особа. Саме такий розв'язні молоденькі (14-16 років) шлюшки бродять десь поруч і дивляться на чоловіків голодними, хтивими очима. Якщо ви людина сумлінна або тим більше, віруючий, подумайте про те, що біля кожної такою маленькою трахалки є мама з папою (або старший брат-боксер), яким, швидше за все, не дуже-то сподобаються ваші з нею безневинні забави. Якщо ж совість, як непотрібний атавізм, була вами проміняна на стирательную гумку (вона ж гумка) ще в часи босоногого дитинства, відкрийте Кримінальний кодекс і з'ясуєте, скільки років життя ви розплачуватиметеся за скоєне (якщо виявиться, що дівчині ще немає 14 років).


По-третє, німфоманки дуже рідко кінчають.

Це якраз той самий випадок, коли кількість переходить в якість. Вона тіпатиме і мочалитиме вас до непритомності, але все одно не випробує довгожданої розрядки. А унаслідок своїх багаточисельних психічних відхилень навіть не спроможеться просимулировать оргазм, як це належить в подібних випадках у пристойних панночок. Який, скажіть, кайф мати, та ще так довго і болісно, жінку-деревинку? Легко піти в секс-шоп і купити собі гумову пані. Вона і на дотик приємна, і в пориві неприборканої пристрасті не ляже під вашого батька або брата.


По-четверте, вона тебе кине

(кине, відправить до прабатька, пошле далеко і надовго і ін.), перш ніж ти зміркуєш, як сильно влипнув. Їй буде досконале наплювати на те, як ти добре цілуєшся (робиш масаж, салат олів'є), скільки у тебе дипломів про вищу освіту (почесних грамот і спортивних кубків) і як дорого коштують твої черевики (хоча не факт, що вона хоч раз побачить тебе одягненим). Ти виявишся "за бортом" вже після 5-6 маніакально нав'язуваних нею статевих актів.


По-п'яте, вона заразлива.

Не у сенсі того, що після спілкування з нею у тебе також з'їде дах на грунті, сексу, а в сенсі того, що вона, поматросив тебе тиждень, нагородить цілим букетом венеричних неприємностей. А як, ти думав, при такому верстатному підході до інтиму можна зберігати розсудливість і контрацептивность? Але не судите її строго: якщо вже вона не запам'ятала обличчя свого коханця, то хоч би залишила собі на пам'ять "приємний" сувенірчик.


По-шосте, вона тяжіє до великих членів.

Їй не важливі твій зовнішній вигляд і вміст гаманця, але Він їй потрібний великим. У них, маленьких заклопотаних дурок, логіка проста: якщо від мікроскопічного пеніса їй добре не було, то від великого буде точне по кайфу - прямо пропорційна прогресія якась (хоча математика зазвичай - не сама їх сильна сторона).

Комментариев нет: